Servicii și produse

Onix Center - ce oferim

Legalizare notarială

Această procedură se referă la autentificarea de către notarul public a semnăturii unui traducător autorizat de pe o traducere. Tarifele sunt aplicate pe document în acest caz.

Află mai multe
Supralegalizări / Apostilare de documente de stare civilă

Acest procedeu se referă la documentele care sunt traduse din limba română în alte limbi străine şi sunt utilizate în străinătate

Reprezintă autentificarea semnăturii notariale de pe documentul respectiv de către Instanta competentă care poate fi un Tribunal sau camera Notarilor Publici din România, această procedură fiind adoptată pentru recunoaşterea valabilităţii documentelor. Tarifele sunt aplicate pe document în acest caz

Vizarea și echivalarea documentelor

Vizarea la Ministerul Educaţiei a documentelor de studii pentru recunoaşterea şi echivalarea lor in străinătate. Tarifele sunt aplicate pe document în acest caz.

Servicii de interpretare

Metoda privind interpretare consecutivă sau de translaţie concomitentă, necesară clientului în vederea desfăşurării anumitor proceduri. Tarifele sunt aplicate pe oră în acest caz

Tehnoredactare

Redactare computerizată a oricăror tipuri de materiale. Tarifele sunt aplicate pe pagina în acest caz.

Grafică, prelucrare de documentații traduse cu imagini

Procedura de prelucrare grafică a materialelor prezentate la traducere pentru ca documentaţia ţintă să coincidă ca şi formă cu documentaţia sursă. Tarifele sunt aplicate pe pagina în acest caz.

Verificările traducerilor

Procedura care cuprinde servicii de corectură şi de confirmare a corectitudinii unor traduceri deja efectuate de alţi traducători. Tarifele sunt aplicate pe pagina în acest caz

Transcriere audio de înregistrări / discursuri

Reprezintă serviciul furnizat de un translator prin ascultarea unei înregistrări sau material audio şi redarea în scris a conţinutului ascultat, astfel încât clientului să i se livreze un material tipărit care să conţină conţinutul audio. Tarifele sunt aplicate pe oră în acest caz.

Asistență pentru traducerea documentelor necesare la dosarele de emigrare

Vă putem asista în accesarea paginilor de internet necesare şi stabilirea conţinutului dosarului de emigrare după necesitaţi, şi conform solicitărilor ambasadelor şi consulatelor străine. Tarifele sunt aplicate pe oră în acest caz.

Colaționări

Certificarea de către traducător a unui act emis în străinătate într-o limbă străină, care permite legalizarea de către notar a actului în formatul străin. Tarifele sunt aplicate pe pagina în acest caz.

Autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania pentru traduceri autorizate si specializate

Societatea noastra este autorizata de catre Ministerul Justitiei din Romania pentru traduceri autorizate si specializate. Puteti viziona lista aici.

Ne puteti gasi de asemenea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pentru colaborarile cu institutii ale administratiei publice din România.