Cine suntem noi

Onix Center - traduceri autorizate

Suntem un centru de traduceri care oferă servicii complete de traduceri, legalizare, supralegalizare a documentelor încă din anul 2003. Vă stăm la dispoziţie prin intermediul punctului de lucru din Timișoara şi a partenerului nostru din Deva.

Avem colaboratori în toată ţara şi asigurăm calitatea şi conformitatea documentelor traduse cât şi servicii profesioniste de interpretariat, puse la dispoziţia clienţilor noştri.

Experienţa noastră în domeniul traducerilor este vastă, şi ne recomandă profesionalismul şi devotamentul nostru, care au fost apreciate şi utilizate în mod consecvent de către clienţii noştri.

Traducătorii noştri sunt autorizaţi de către Ministerul Justiţiei, aceştia şi-au câştigat un renume pe piaţa traducerilor şi experienţa lor vă garantează calitatea serviciilor oferite.

La noi, beneficiaţi de acelaşi nivel de calitate a serviciilor, fără preţ diferenţiat în funcţie de domenii. Nu practicăm preţuri diferite sau majorări de tarife pentru grad ridicat de dificultate a traducerilor.

Domeniul nostru de activitate se concentrează pe TRADUCERI şi LEGALIZĂRI DE DOCUMENTE

Autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania pentru traduceri autorizate si specializate

Societatea noastra este autorizata de catre Ministerul Justitiei din Romania pentru traduceri autorizate si specializate. Puteti viziona lista aici.

Ne puteti gasi de asemenea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pentru colaborarile cu institutii ale administratiei publice din România.