De ce Onix Center?

Onix Center - traduceri autorizate

Ce ne diferențează de restul birourilor din Timișoara

 
  • Nu aplicăm prețuri diferite pentru traduceri specializate, indiferent de gradul de dificultate.
  • Putem să realizam proiecte de peste 200 de pagini pe zi la documentaţii din și în limba engleză. Experienţa în domeniu ne permite să ne adaptăm nevoilor clienţilor noştri şi să le furnizăm cele mai bune servicii posibile de traducere și coordonare proiecte de traduceri.
  • Asigurăm servicii de traducere, legalizare şi apostilare (supralegalizare) a documentelor la prețuri convenabile – preţ pe pachet de servicii - reducând astfel efortul şi costurile clienţilor noştri. Apelaţi cu încredere la noi, vom fi un real sprijin pentru dumneavoastră
  • Vă stăm la dispoziţie şi pentru traduceri în domeniul medical şi tehnic specializat. Nu ezitaţi să solicitaţi o estimare de preţ!
  • Pentru clienţii noştri fideli, oferim reduceri de volum. Se aplică reduceri de volum peste 50 de pagini 5%, peste 100 de pagini 10%.
  • În baza contractului vă oferim o reducere de 10% pentru traduceri din şi în toate limbile. Acest contract de prestari servcii cu noi, vă permite să beneficiaţi de reduceri de 10% pentru traduceri din şi în orice limbi, domeniul tehnic, juridic, economic, comercial.
De ce să lucrați cu noi?

Pentru că vă oferim servicii de calitate şi traduceri de mare acurateţe;

Pentru că nu vom înceta niciodată să satisfacem cerinţele şi nevoile clienţilor noştri;

Pentru că la noi, aveţi beneficii pe termen lung;

Pentru că vă stăm la dispoziţie şi în week-end şi oricand aveti nevoie încercăm să formăm parteneriate pe termen lung;

Pentru că economisiţi timp preţios şi bani, având la dispoziţie toate serviciile noastre;

Autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania pentru traduceri autorizate si specializate

Societatea noastra este autorizata de catre Ministerul Justitiei din Romania pentru traduceri autorizate si specializate. Puteti viziona lista aici.

Ne puteti gasi de asemenea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pentru colaborarile cu institutii ale administratiei publice din România.